Recept Koninginnedag cocktail

oranje cocktailOm te proosten op Koninginnedag mag een oranje cocktail natuurlijk niet ontbreken. En omdat je geen feestje kunt vieren zonder champagne, leek dit me de ultieme oranje cocktail voor Koninginnedag.

Voor een extra feestelijk glas doop je het glas eerst in wat citroensap en daarna suiker. Dan krijg je zo'n mooi gesuikerd randje. Een schijfje sinaasappel op de rand en proost!

Hier het recept voor de oranje cocktail.

Deze week staat koken.blog in het teken van oranje vanwege Koninginnedag. Naaste deze feestelijke oranje Koninginnecocktail maken we ook een heel menu in het oranje en eten we een oranje tompoes bij de koffie.

Zoek je nog meer oranje gekleurde recepten? Vanwege het Europees Kampioenschap heeft koken.blog ook de allerleukste oranje snacks voor tijdens de voetbalwedstrijden verzameld. Wat dacht je van zelfgemaakte oranje chips met een oranje dipsaus? Dippen kan je ook met deze toastjes gemaakt van pitabrood in een verassende mediterane worteldip. Of ga je liever voor een gezonde snack, zoals een zalmsalade of deze oranje groentedippers. Of maak deze oranje gevulde abrikozen of dit gevulde zalmrolletje. Iets meer werk is deze oranje Zwitserse koek, maar die dan weer wel lekker voor bij de koffie.

Lees ook:Recept Oranje tompoes
Lees ook:Recept Oranje menu voor Koninginnedag
Lees ook:Recept EK voetbal Oranje snack: Worteldip met pitatriangels
Lees ook:Recept EK voetbal Oranje snack: Oranje Zwitserse koek
Lees ook:De tips voor een geweldige oranje avond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>