Colofon & contact

Koken.blog.nl is het lekkerste blog van Nederland, en gaat over alles dat met koken en lekker eten te maken heeft. De heetste culinaire nieuwtjes worden hier voor je verzameld. Dat kunnen tips zijn voor leuke culinaire uitjes, nieuwe of bijzondere producten - al dan niet eetbaar -, maar ook lekkere, snelle, makkelijke of bijzondere recepten en tips over koken zullen aan beschreven worden.

De redactie
Koken.blog.nl is in het najaar van 2007 gestart door Edith Dourleijn. Edith is zowel kok als culinair schrijver en heeft een voorliefde voor lekker eten van en koken met eerlijke en mooie producten. Ze is bij uitstek nieuwsgierig naar wat er precies in de pan gebeurt en geeft daar ook les over. Edith is begin 2014 geëmigreerd naar Californië. Je kunt haar Amerikaanse kookkunsten volgen op Edith’s keuken en Edie Eats.

Van 2011 t/m 2015 heeft Jill Lauret (hier) het team versterkt. Jill Lauret (1979) is stapelgek op koken en eten en alles wat daarbij hoort. Zij is freelance communicatieadviseur, copywriter en cultuurwetenschapper, gespecialiseerd in de culinaire en culturele sector. Zo werkt zij als culinair redacteur, restaurantrecensent en als adviseur voor diverse horecazaken waar zij kookboeken, websites en concepten voor verzorgt. Door haar werk in de designsector (oa. Dutch Design Week), heeft zij een bijzondere interesse voor fooddesign.

In oktober 2014 sluit Dafne van der Meer (hier) zich aan bij het team van Koken.blog.nl. Als journalist schrijft Dafne al jarenlang over een groot aantal onderwerpen, maar tot dusver nog heel weinig over food. Tot dit jaar. Ze start met haar blog Voedie en sindsdien schrijft ze het liefst alleen nog maar over dit onderwerp. Als freelance journalist schrijft Dafne momenteel voor verschillende lokale opdrachtgevers, maar hoopt ze zich in de loop der tijd te kunnen ontwikkelen als food writer.

Post voor koken.blog.nl?
Heb je leuke tips, recensie- en testproducten, of anderszins interessante mededelingen voor koken.blog.nl, stuur dan een e-mail naar [email protected]

Copyright
Wil je recepten of andere berichten overnemen, neem dan eerst contact met koken.blog.nl op voor toestemming. Dat kan ook via het e-mailadres [email protected]

Over Blog Online
Koken.blog.nl maakt deel uit van het netwerk van uitgeverij Blog Online, dat in juni 2005 is begonnen met het uitgeven van themablogs. Inmiddels bestaat Blog.nl uit rond de 100 verschillende blogs. Gemiddeld trekt het netwerk maandelijks zo’n 3,5 miljoen bezoekers. Zie deze pagina voor meer info over Blog.nl.

Adverteren?
Wilt u adverteren op koken.blog.nl of één van de andere themablogs van Blog Online? Door de doelgerichte aanpak van Blog Online kunt u een specifieke doelgroep aanspreken of juist een heel breed publiek. Voor meer informatie bel 020 4459931 of mail naar [email protected]. Kijk ook hier.