En Bouillon is gewonnen door..

Voor degenen die net ischakelen: nee, ik ga geen pan soep weggeven. Maar een leuk, eigenwijs culinair magazine dat de naam Bouillon draagt. In Bouillon! magazine verschijnen smaakvolle eetverhalen, waarvan het water je in de mond loopt, of je de schrijver van het verhaal ter plekke zou willen vervangen. Gewoon, verhalen over bijzondere ingrediënten, over bekende en minder bekende koks, over mooie marktjes, over de geschiedenis van bijzondere gerechten, of waarover culinaire schrijvers maar willen schrijven.

En ik mocht een exemplaar van Bouillon! magazine wegggeven.

Het ging om het zomernummer van 2010, met verhalen over blije biggen, bakkers in Burkino Fasso, de Brugse chocolatier Dominique Persoone en koken alsof je blind bent. En het enige dat je hoefde te doen om dit leesblad te ontvangen was een eigen eetverhaaltje schrijven. Maar of het nu aan de onbekendheid van Bouillon! lag of omdat de opdracht te lastig was, het aantal reacties vond ik teleurstellend laag.

Maar de winnaar wist ik al snel, dat is diegene die me met zijn verhaal aan het lachten maakte: Louis Meisen. En omdat ik ook het nummer dat nu in de winkels ligt dubbel heb gekregen, zal ik ook Corine, die als eerste een verhaal instuurde, met dit nummer verblijden. Daarin staat een verhaal over hoe het is om in de keuken van 3-sterrenchef Sergio Herman te werken.
Er is een email naar jullie onderweg!

Nieuwsgierig naar Bouillon? Kijk bij de betere boekhandel en laat ‘m bestellen of wordt direct lid.

Lees ook:WINNEN? Bouillon magazine, herfst 2013
Lees ook:Win Bouillon Magazine
Lees ook:Bouillon! magazine, winter 2013
Lees ook:Fijn leesvoer: Bouillon magazine
Lees ook:Bouillon Magazine nr 38

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “En Bouillon is gewonnen door..

  1. Pingback: Win Bouillon Magazine | Koken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>