Bouillon! magazine, winter 2013

Trouwe lezers weten het inmiddels. Koken.blog heeft een zwak voor het magazine Bouillon! Dit met veel liefde gemaakte culinaire tijdschrift is uniek in Nederland. Geen pagina’s vol recepten en bijbehorende lekkermakende fotografie. In Bouillon! vind je tekst. Verhalen. Over eten. 

Of het nu een portret is van Jonnie Boer*** die uitlegt waarom en hoe hij gebruik maakt van de oudste kooktechniek ter wereld. Margot Vanderstraeten die op haar unieke manier enthousiasmeert over het kookboek Jeruzalem van Yotam Ottolenghi en zijn partner Sami Tamimi. Jacques Hermus die ons jaloers maakt als hij verhaalt over hoe hij Nigel Slater in zijn eigen keuken ontving.

Wat eten ze eigenlijk in Polen? En wist je dat wij niet pas in de jaren zeventig pasta leerden kennen, maar dat Nederandse oudste kookboek al 7 recepten bevatte om zelf ravioli (roffioelen – spreek maar eens hardop uit!) te maken? Dat ze in Frankrijk ruziën om andouillette?

Leerzaam, leuk, maar bovenal lekker! Lees hier wat nummer 41 nog meer aan boeiende verhalen bevat. Bestel ‘m snel, dan kom je die Kerstdagen wel door!
(En blader als eerste even door naar pagina 98 voor een bekende naam!)

Een abonnement op Bouillon! magazine kost 45 euro, en daarvoor krijg je een jaar lang 4 nummers leeslol en een prachtig welkomstgeschenk!

———————-

Lees ook:Bouillon Magazine nr 38
Lees ook:WINNEN? Bouillon magazine, herfst 2013
Lees ook:Win Bouillon Magazine
Lees ook:En Bouillon is gewonnen door..
Lees ook:Fijn leesvoer: Bouillon magazine

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>