WINNEN? Bouillon magazine, herfst 2013

Naar geen enkel culiblad kijken wij van koken.blog zo erg uit, als naar Bouillon magazine. Leesvoer voor lekkerbekken, biedt het, en daarmee is geen woord teveel gezegd.

Ieder kwartaal plopt het op de deurmat en kan het grote genieten beginnen. Lekker op een luie zondagmiddag, met een hapje en een drankje binnen handbereik, grasduinen door de culinaire verhalen.
Nummer 40 is net uit en jij kan ‘m winnen!   .


Wat is Bouillon!?
Geen recepten, geen foodporn, maar verhalen. Over de herkomst van ons eten, bijzondere producenten, inspirerende koks, spannende culi-avonturen en sinds dit nummer ook een rubriekje met fijne plekken om in Nederland je culi-boodschappen te doen of om zomaar te genieten van het heerlijks van eigen bodem.
Bouillon! staat vol met mooie foto’s en heeft altijd een bijzondere cover.

Winactie
Om ook jou persoonlijk kennis te laten maken met Bouillon! Magazine, mogen we een exemplaar weggeven. Vertel in het kort hieronder een leuke ervaring over eten, koken, ingrediënten, restaurant of iets dat daarmee te maken heeft. Ofwel, een culinaire ervaring die het delen waard is. Kortom, een verhaal dat zo in Bouillon! zou kunnen staan. Maar het mag hier wat korter, hoor!
Uiteraard mag je je verhaal ook op onze facebook-pagina vertellen!

Degene met het leukste, lekkerste of nieuwsgierigmakendste verhaal krijgt het herfstnummer van 2013 (nr 40) thuisgestuurd. Kijk op de website van Bouillon! magazine welke verhalen hierin staan.

————————————————————————————————

Lees ook:Win Bouillon Magazine
Lees ook:En Bouillon is gewonnen door..
Lees ook:Fijn leesvoer: Bouillon magazine
Lees ook:Bouillon! magazine, winter 2013
Lees ook:Bouillon Magazine nr 38

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “WINNEN? Bouillon magazine, herfst 2013

 1. Anita

  Ik wilde mijn man zo graag verrassen met Valentijn, maar hij kan niet meer zo goed tegen de drukte vanwege een hersenbeschadiging. Dus het werd de plaatselijke horeca zaak boven aan de markt bij ons in Veenendaal. Wat zijn we daar vriendelijk, lief en vooral vol zorg en gezelligheid ontvangen door het personeel. Het eten zag er uit als een plaatje met fantastische benamingen zoals: liefde gaat door de maag en brandende liefde enz. We hebben genoten en mede door de gezellige sfeer en zorg was het een onvergetelijke avond.

    /   Reply  / 
 2. Anneliese

  We hebben vrijdagavond voor 20 personen gekookt, we hebben een pan nasi gemaakt, stokjes gemaakt met vlees en pindasaus erop, een grote schaal kroepoek en een glas wijn erbij.
  Was zeer smakelijk en erg gezellig.

    /   Reply  / 
 3. Thea

  Er is weinig wat mij zo verbaasd als koken en bakken, neem een aantal simpele ingredienten en de mogelijkheden zijn eindeloos…met bloem, gist, water en zout kun je de heerlijkste broden maken. Zelf brood leren bakken geeft mij heel veel voldoening. Elk van de ingredienten op zichzelf is niet echt lekker maar gezamenlijk maakt het een fantastisch lekker en voedend eindproduct, net magie!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>