Bouillon Magazine nr 38

Bouillon magazine

De timing was perfect! Vorige week viel weer die fijne Bouillon Magazine op de deurmat. En met die kou buiten kon dat maar één ding betekenen: een lui weekend op de bank met heerlijk leesvoer.

Ik schreef er al eerder over, Bouillon Magazine zou iedere lekkerbek moeten kennen. En zo lang dat niet het geval is, zullen we het hier de hemel inprijzen.
  
  

Wat is bouillon magazine?
Een klein, qua formaat en oplage, culinair magazine. Niet vol gekmakende fotografie, maar vooral vol mooie, fijne, ontroerende, spannende en vooral lekkermakkende verhalen. Over eten, over koken, over de mensen die eten en koken. In de breedste zin.

Nummer 38
Op dit moment is nummer 38 uit. Je leest er in over Dilmah thee waarom dit merk in 1988, pas, is opgericht. Je reist met de auteurs mee naar Paraguay of Brazilië. Maar ook verken je vanaf je luie bank Istanboel en hebt direct zin om je koffers te pakken. Je leest het levensverhaal van Piet Hekker van De bakkerswinkel, over de groeistuipen van de Kleinste Soepfabriek, Ethopische koffie en de medailles van een kok.

Kijk op de website van Bouillon Magazine voor korte introducties van een groot aantal van de artikelen. En koop het blad! Naast al het leesvoer biedt het ook een aantal veel leuke aanbiedingen en winacties.

Lees ook:Fijn leesvoer: Bouillon magazine
Lees ook:Win Bouillon Magazine
Lees ook:WINNEN? Bouillon magazine, herfst 2013
Lees ook:Bouillon! magazine, winter 2013
Lees ook:En Bouillon is gewonnen door..

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>