Eigen taart is goud waard

Blond Amsterdam staat voor gezelligheid. De leuk geïllustreerde kopjes, bordjes, kommetjes, tafelkleden en ik weet niet wat meer staan voor gezellig met vriendinnen op de bank genieten van elkaar onder het genot van een kopje thee en zelfgemaakte taart. En die taart, die maak je nu met hun nieuwste kookboek Eigen taart is goud waard.

En zoals we van de dames achter Blond Amsterdam, Janneke Dröge & Femque van Geffen, gewend zijn, zal ook dit kookboek in de smaak vallen.

Zelfgemaakt?
Ik eerder al eens begrepen dat de dames zelf helemaal niet zo goed in de keuken zijn. En dat blijkt ook als je achterin Eigen taart is goud waard kijkt. De recepten zijn niet vna hun hand, maar van een anoniem persoon. En die mag van mij wel wat meer credit krijgen, want de recepten zijn leuk en verrassend.

De taarten
Want wat dacht je van de chocoladetaart met marshmellow-munttopping, de schuimtaart met frambozen, de cheesecake met witte chocolade en cointreau, of de Oud-Hollandse taarten zoals deze speculaastaart? En blijven je vriendinnen wat langer hangen, dan maak je nog snel een hartige taart en kunnen ze blijven eten.

Leuk kookboekje voor de doelgroep!

boek: Eigen taart is goud waard – Blond Amsterdam – Kosmos – isbn: 9789021548296
koop dit boek in de koken.blog-shop!

Meer recepten vind je in de rubriek Recepten.

Lees ook:Recept Speculaastaart
Lees ook:Taarten van Abel – kookboek
Lees ook:De piramide-taart van Abel
Lees ook:Kookboeken Taart versieren
Lees ook:Hoge hakken, lekker vega

1 Reacties // Reageer

One thought on “Eigen taart is goud waard

  1. Maaike Vernooi

    Blond Amsterdam blijft leuk en taart lekker.. !

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>