Iedere maand promoot ik het foodlogevent door er hier op koken.blog extra aandacht te besteden. Nadat de verzamelde foodbloggers in februari op reis gingen naar culinair onbekende oorden (zie hier het eindverslag), gaan ze in maart koken met alcohol. Gastvrouwen zijn Ivonne en Femke op het mij onbekende weblog Excellent-eten.
En dat is toch het leuke van dit evenement, dat je iedere keer opnieuw weer nieuwe foodblogs leert kennen. Want ook wist ik niet dat Daniëlle al een tijdje schrijft over eten op haar blog puur culinair.
Maar dit terzijde. Het thema van het foodlogevent voor maart zal vast geinspireerd zijn op de uitspraak “Ik kook graag met wijn, ik doe het soms zelfs in het eten” . De gastvrouwen laten de foodbloggers vrij in hun keuze voor de drank en hun keuze voor het type gerecht. Hopelijk zal dit thema wat meer bijdragen opleveren dan de vorige maand.
Lees ook:Foodbloggers maken van Koninginnedag een culinair feest
Lees ook:Paddenstoelenweek
Lees ook:Recept met courgettebloemen
Lees ook:Nederlandse foodbloggers erg creatief met pompoen!
Lees ook:Foodlog-event november: pompoen
Erg leuk dat je op deze manier het foodblogevent onder de aandacht brengt! Door het event goed te promoten bij foodlogs, hopen wij op vele inzendingen deze maand!
Groet,
Femke en Ivonne
Pingback: Foodbloggers maken van Koninginnedag een culinair feest | Koken