JenT magazine, nr 3 is uit

Woensdag = wijn-spijsdag (uitleg).

Vandaag heb ik een makkie. Mariëlle blogde op wijn.blog.nl over het derde nummer van het JenT-magazine. Het magazine van Jonnie en Thérèse Boer van De Librije*** uit Zwolle. Het blad verschijnt ieder kwartaal en is een prachtig vormgegeven magazine met veel BN’ers en luxe producten voor liefhebbers van lekker eten en goede wijn.
 

In dit derde nummer gaat Ronald Giphart naar Baskenland, en leert Anita Witzier van Thérèse en schrijft wijnkenner Cuno van ‘t Hoff over trends in culiland. Ook is er aandacht voor saké. En, aldus Mariëlla: “Foto’s van gerechten die niemand thuis kan koken ontbreken niet, evenals de vele luxe reclames. Een blad voor wie zich even wil verlekkeren aan een wereld die niet die van alledag is!”.

Op de site van JenT magazine kan je een paar van de artikelen al lezen, ook uit eerdere nummers meen ik.

Lees ook:Glossy voor Jonnie en Therese Boer
Lees ook:Fijn leesvoer: Bouillon magazine
Lees ook:Nieuw: glossy over bier
Lees ook:Nieuwe webwijnengids in aantocht
Lees ook:Wijn erbij

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “JenT magazine, nr 3 is uit

  1. Mariella Beukers

    Dat heet je met een Jantje van Leiden er vanaf maken ;-) Maar ik heb nog geen inspi, ook niet best….

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>