Nieuwe webwijnengids in aantocht

Woensdag = wijn-spijsdag (uitleg).

Na het succes van de WijnWebWinkelgids is Mariëlla Beukers, mijn collega van wijn.blog.nl, weer aan het proeven geslagen. In november komt haar tweede proefboek uit. De titel is veranderd in de Rainbow Wijngids. Onveranderd is dat er alleen wijnen in staan die via het internet besteld kunnen worden.

 

In de Rainbow Wijngids geeft Mariëlla Beukers bijzondere aandacht aan de kleinere zelfstandige wijnimporteurs, hun bijzondere wijnen voor gewone of bijzondere prijzen, ingekocht door echte liefhebbers. Met veel informatie over deze kleine wijnhuizen en over wijn in het algemeen. Er zijn nu 45 andere wijnwebwinkels benaderd en opnieuw zijn er 6 wijnen per winkel geproefd. Dat is de reden dat deze gids een nieuwe naam heeft gekregen, zodat er geen verwarring zal ontstaan, legde Mariëlla me uit.

Mariëlla’s uitstekende smaak en haar goede pen maken dit tot een uitzonderlijke wijngids met veel persoonlijke informatie, die zijn plaats verdient in het assortiment wijngidsen. Nu op groter formaat en gebonden. Verschijnt ook als e-book. Aldus het bericht op wijn.blog.

.

Waarom dit blogje? Iedere woensdag leg ik een link met een bericht op wijn.blog.nl, en Mariëlla doet daar hetzelfde met een bericht dat eerder op koken.blog.nl verscheen. Lees ook de andere berichten in deze rubriek Wijn erbij.

 

Lees ook:De Wijnwebwinkelgids: Over het kopen van wijn op internet
Lees ook:Gratis kookboek bij Gall & Gall
Lees ook:De Rainbow wijngids
Lees ook:Wijn erbij
Lees ook:#Hertenjamsessie

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe webwijnengids in aantocht

  1. Mariella Beukers

    En natuurlijk komen er tzt leuke acties rondom deze gids! Hou deze site en Wijn.blog in de gaten, om gesigneerde exemplaren te winnen bijvoorbeeld.

      /   Reply  / 
  2. Edith Dourleijn Auteur

    Kijk, dat is nog eens goed nieuws!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>