Glossy voor Jonnie en Therese Boer

Alsof twee restaurants bekroond met Michelinsterren, een hotel, een cateringbedrijf, een delicatessenlijn en meerdere kookboeken niet genoeg is! Niet voor Jonnie en Therese Boer van De Librije. Ze zijn nu een culinaire glossy begonnen, dat JenT gedoopt is.

JenT is het culinaire lifestyle-magazine van De Librije met focus op eten, drinken én slapen, aldus de eigen website. 

Het eerste nummer is een 116 pagina’s dik blad met interessante reportages, lange en korte verhalen, exclusieve foto’s en maar liefst 21 recepten uit de keukens van De Librije én van gerenommeerde restaurants zoals Beluga, Oud Sluis, Inter Scaldes en ‘t Schultenhues. Een vaste redactie maakt JenT.

In de zomereditie die deze week uitkwam kan je onder andere lezen over Ilse DeLange, die met haar band in Librije’s Atelier kookt, de wereldberoemde rockgitarist en kunstschilder Ad Vandenberg en Guus Meeuwis. Ook komen culinaire persoonlijkheden zoals Claudia Brevet van Inter Scaldes en Hans van Wolde van Beluga  aan het woord. We gaan eten in New York (dit artikel wordt afgesloten met een recept van Thomas Keller uit de USA, nummer 10 op de wereldranglijst van de beste restaurants), we koken met kinderen in Librije’s Atelier (hamburgerrecept!) en Ronald Giphart introduceert zijn laatste boek dat hij samen schreef met Sergio Herman en Jonnie Boer. Cuno van ’t Hoff verhaalt over Umami, de G-spot van de smaak. Hans Melissen schrijft een wijnverhaal. In JenT gaat Librije’s enige vrouwelijke kok in de make-over, kiest Jan Jansen de ideale schoen voor Thérèse en koken de moeders van Jonnie en Thérèse oer-Hollandse gerechten. 

JenT is op 4000 plekken te koop, of via de website te bestellen.

 

 

http://www.jtmagazine.nl/

Lees ook:Beluga favoriet voor 3e Michelinster
Lees ook:Nieuwe website De Librije
Lees ook:Gaultmillau: Mario Ridder chef van het jaar
Lees ook:Geen derde restaurant met drie sterren
Lees ook:Snackbar met Michelinsterren?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>