Rens Kroes opent ter gelegenheid van de lancering van haar nieuwe boek Powerfood – Van Friesland naar New York gedurende drie dagen een pop-up restaurant bij Amsterdam Flavours op het terrein van de Westergasfabriek.
Wie op 12, 13 of 14 juni komt eten wordt door Rens Kroes zelf welkom geheten. En alsof dat nog niet genoeg is levert ze, samen met een team van koks, haar culinaire bijdrage aan het diner. Iedereen die komt eten krijgt ook nog eens een exemplaar van haar nieuwe boek mee naar huis. “De recepten uit het boek zijn een verzameling geworden van powerfood uit Friesland, waar ik mijn hele jeugd doorbracht in de natuur, en uit New York, waar ik geïnspireerd raakte door alle wereldkeukens. Voor meer informatie en inschrijvingen: renskroes.com/popup
Lees ook:Review Powerfood: van Friesland naar New York
Lees ook:Even voorstellen: Sabina Posthumus
Lees ook:“Als fotografe hou ik van de mist in Californië”
Lees ook:Beste restaurant ter wereld El Bulli sluit tijdelijk
Lees ook:Tentoonstelling Smakelijk eten!