Sudderen

Sudderen betekent in de keuken dat je een pan op (of naast) het vuur hebt staan waarin allerlei smaakmakers zich langzaam mengen en een heerlijk gerecht opleveren. Maar ook koken.blog.nl zal de komende periode wat meer sudderen. Vanwege “te druk” zal ik minder actief in de potten en pannen van dit blog kunnen roeren. De tijd zal domweg ontbreken om zowel het culinaire nieuws goed bij te houden en ook nog iedere werkdag een recept te plaatsen. De zin en inspiratie daarentegen is nog volop aanwezig.

En dit mengsel maakt dat ik besloten heb   dat het recept op werkdagen niet meer zo strikt zal worden geplaatst, dat niet alle culinaire nieuwtjes direct online komen, maar dat ik wat selectiever zal zijn en minder vaak en wellicht niet altijd dagelijks berichten zal plaatsen. Daar tegenover staat dat ik wel van plan ben om nog steeds leuke, lekkere, informatieve en hopelijk inspirerende recepten en andere schrijfsels te plaatsen.

Jammer? Laat het me hieronder bij de reacties weten!
En laat vooral weten wat voor soort berichten je het leukste vind: nieuwtjes, tv-series, recepten, recensies van kookboeken, leuke keukenproducten, of zelfs heel ander soort berichten dan je tot nu toe hier kon lezen?

Lees ook:Foodblogger gezocht!
Lees ook:Foodbloggers gezocht
Lees ook:Even voorstellen: Katja
Lees ook:een blog vol chocoladeletters
Lees ook:In de suddermodus

12 Reacties // Reageer

12 thoughts on “Sudderen

  1. Marianne

    Hoi Edith

    Soms moet je keuzes maken.
    Maar wel jammer, vind het heerlijk om iedere dag even te kijken hier, het is echt een gewoonte geworden.
    Miste het de afgelopen dagen al.
    Het leukste vind ik de nieuwtjes en recensies van kookboeken.

    groetjes,
    Marianne

      /   Reply  / 
  2. Marianne

    Over sudderen gesproken.
    Vanavond voor het eerst biologische sudderlappen gemaakt (gisteren!) en gegeten>>>>>>>>>>>>>> voor mij nooit meer sudderlappen uit de supermarkt.
    Wat een heerlijkheid, tijden uit mijn oma’s keuken waren weer helemaal terug.

      /   Reply  / 
  3. Edith Dourleijn Auteur

    Leuk om te lezen, Marianne! En ik ga ook zeker proberen om regelmatig iets te schrijven, maar ik wil een beetje af van ‘het moeten’. En kookboeken bespreken vind ik zelf ook erg leuk, dus dat zal ik zeker blijven doen! ;-)
    Ben benieuwd naar wat voor stoofpot je hebt gemaakt, zo in het kader van sudderen..?

      /   Reply  / 
    1. Marianne

      heel simpel gehouden!
      Zoals geleerd vlees op tijd uit de koeling en drooggedept, zout en peper.
      Gebraden in boter en olijfolie, laurier blaadje,wijn en bouillon erbij.
      Dan lekker 3 uurtjes laten SUDDEREN.
      Het was jammer dat we alle drie thuis waren, had alles wel alleen op gekregen.

        /   Reply  / 
  4. Jeanne

    Groot gelijk Edith.Ik vind bijna alles leuk op je blog om te lezen,tv. series niet zo.
    Groet Herna

      /   Reply  / 
  5. Edith Dourleijn Auteur

    Dankje Herna/Jeanne (?)!
    En dan nog een vraagje voor MarieCulie en W.Adelaar, mag ik nu ook bij jullie op mijn beurt http://koken.blog.nl komen spammen?

      /   Reply  / 
  6. Jeanne

    Dat is hetzelfde! Jeanne is mijn tweede naam. Ik heb mij ooit ingelogd als Jeanne en nooit veranderd.

      /   Reply  / 
  7. Edith Dourleijn Auteur

    En zo, als Jeanne, leerde ik je hier een beetje kennen.. Maar goed, als je het ooit eens veranderd in je eerste naam, weet ik dat jij het nog steeds bent! ;-)
    En ik begrijp dat jij niet zoveel aan berichten over tv-series op de Nederlandse buis hebt, daar in Spanje.

      /   Reply  / 
  8. Jeanne

    @Edith,ik heb wel een schotel,kan de programma’s wel zien,keek eerst wel altijd naar Wie is de chef. Er worden echter vaak produkten gebruikt die hier niet aanwezig zijn. Nu vind ik dat er teveel kook programma’s zijn.
    Jeanne.

      /   Reply  / 
  9. Michel

    Over sudderen gesproken dacht ik aan Inge van Haselen ik vele positieve reacties gehoord over haar recepten boek : gezond leefstyle recepten ofzo ik kwam ze tegen op H http://www.Gezondrecepten.nl voor vele gezonde recepten en informatie

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>