Foodblogger gezocht!

Hou jij van eten en wil je graag schrijven over eten? Dan is hier je kans! Voor koken.blog.nl zoek ik een medefoodblogger, om samen dit blog over alles dat met lekker eten te maken heeft te vullen. Culinaire nieuwtjes, recepten, leuke tips voor in de keuken, kookboekrecensies, aankondigingen van leuke foodevenementen (de culinaire agenda), het zijn een paar van de vaste rubrieken op dit blog. Maar daar mag best verandering in komen?

Heb jij leuke ideeën en wil je foodblogger worden?
  

 

Wat houdt het in?
Als foodblogger op koken.blog.nl ben je vrij, om met mij, de inhoud te bepalen. Mijn eigen criterium: als het maar over lekker eten en koken gaat.
Een berichtje plaatsen is niet zo moeilijk, de techniek achter de website werkt doodeenvoudig. Het is juist het volhouden en het regelmatig plaatsen van berichten, die het foodbloggen tot een ware uitdaging maken. Maar als jij beschikt over veel èn de juiste smaakpapillen voor lekkere teksten, dan zal je dat geen moeite kosten.

De voordelen?
Je wordt gelezen! Door het grote bereik dat blog.nl, de club achter koken.blog.nl, heeft, komen er veel bezoekers op deze site. Daarnaast ben je als foodblogger als eerste op de hoogte van het culinaire nieuws. Je mag eens in de keuken kijken van een toprestaurant, of bekende chefs en kookboekenschrijvers interviewen. Je leest als eerste de nieuwste kookboeken. Voor de (kleine) financiële vergoeding die je krijgt uit de reclames op de site, moet je het in elk geval niet doen.

De reden?
Bijna 5 jaar heb ik alleen voor alle berichtjes gezorgd, maar het wordt steeds lastiger dit te combineren met mijn andere werk. Daarom zoek ik een enthousiaste medeblogger om samen koken.blog.nl te vullen. Ervaring met bloggen is geen vereiste, kunnen schrijven en van koken/eten houden natuurlijk wél!

Ja, wil je foodblogger worden?
Stuur dan een e-mail naar [email protected], met daarin je motivatie. Waarom ben jij uit het ware foodbloggershout gesneden? En als je leuke ideeën hebt, dan zijn ze zeker ook welkom.

Ik ben benieuwd naar je reactie!

Lees ook:Foodbloggers gezocht
Lees ook:Sudderen
Lees ook:Gevonden!
Lees ook:En weer een nieuwe site met culi-filmpjes
Lees ook:Meer dan 1.000.000 bezoekers!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Foodblogger gezocht!

 1. makkelijke recepten

  Hoi Edith,
  Leuk dat jullie een blogger zoeken.
  Zelf weet ik niet zo snel iemand die dit zou willen/kunnen doen, maar ik heb een aantal maanden geleden de website http://www.24woman.nl ontdekt en ze schrijven ook veel over recepten en koken. Wellicht hebben zij bloggers die ook af en toe voor jou kunnen schrijven.

  Groetjes,
  Petra

    /   Reply  / 
 2. Pingback: Veranderingen op koken.blog | Koken

 3. kim

  Hallo, ben je nog steeds opzoek naar een mede blogger?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>