Foodbloggers gezocht

 

Trouwe lezers van koken.blog weten dat er heel wat is veranderd in het koken.blog team het afgelopen half jaar. De godmother van koken.blog, zij die het allemaal mogelijk heeft gemaakt, Edith Dourleijn is geëmigreerd naar Californië. Zij blijft altijd aan koken.blog verbonden, maar logisch dat zij er nu voor kiest zich te concentreren op haar nieuwe omgeving en Engelstalige blog. Ook Denise heeft haar koffers gepakt en woont nu op het heerlijk zonnige eiland Curacao. En Jasmijn is druk met haar nieuwe gezinsuitbreiding en heeft andere keuzes moeten maken wat betreft werk.

Daarom zoek ik nu versterking. Nieuwe blogcollega’s om koken.blog weer nieuw leven in te blazen. Want samen is zoveel leuker dan alleen. En inspiratie doe je vooral ook op door ideeën uit te wisselen en elkaar aan te kunnen vullen.

Dus, hou jij van eten en wil je graag schrijven over eten? Culinaire nieuwtjes, recepten, leuke tips voor in de keuken, kookboekrecensies, aankondigingen van leuke foodevenementen, het zijn een paar van de vaste rubrieken op dit blog. Maar ook daar mag best verandering in komen.

Wat houdt het in?
Als foodblogger op koken.blog.nl ben je vrij, om met mij, de inhoud te bepalen. Een berichtje plaatsen is niet zo moeilijk, de techniek achter de website werkt doodeenvoudig. Het is juist het volhouden en het regelmatig plaatsen van berichten, die het foodbloggen tot een ware uitdaging maken. Maar als jij beschikt over veel èn de juiste smaakpapillen voor lekkere teksten, dan zal je dat geen moeite kosten.

De voordelen?
Je wordt gelezen! Door het grote bereik dat blog.nl, de club achter koken.blog.nl, heeft, komen er veel bezoekers op deze site. Daarnaast ben je als foodblogger als eerste op de hoogte van het culinaire nieuws. Je mag eens in de keuken kijken van een toprestaurant, of bekende chefs en kookboekenschrijvers interviewen. Je leest als eerste de nieuwste kookboeken. Maar, laten we eerlijk zijn, voor de (kleine) financiële vergoeding die je krijgt uit de reclames op de site, moet je het in elk geval niet doen.

Ja, wil je foodblogger worden?
Stuur dan een e-mail naar [email protected] met daarin je motivatie. Waarom ben jij uit het ware foodbloggershout gesneden? En als je leuke ideeën hebt, dan zijn ze zeker ook welkom. Ik ben benieuwd naar je reactie!

 

Update!

Via dit bericht gingen we begin september 2014 op zoek naar nieuwe blog-collega’s. Nieuwe schrijvers om het team van Koken.blog te versterken. We kregen bijna honderd (!) reacties. Van beginnende bloggers tot fulltime chefs, van thuisbakkers tot topslagers. Na lang wikken en wegen, kletsen en overleggen, zijn we tot een topteam gekomen. Een fijne combinatie van foodfreaks, uit alle hoeken van het land, met uiteenlopende achtergronden en interesses. Maar allemaal met een hart voor lekker en eerlijk eten. Het Koken.blog team is weer compleet en bestaat vanaf nu uit Jill Lauret, Miranda Diesch, Sabina Posthumus en Dafne van der Meer. Met z’n vieren gaan we smakelijke plannen smeden. We hebben er zin in!

Lees ook:Foodblogger gezocht!
Lees ook:Recepten voor het Kerstmenu: gerechten van mede-foodbloggers (4)
Lees ook:Even voorstellen: Miranda Diesch
Lees ook:even voorstellen: Denise Harskamp
Lees ook:Even voorstellen: Katja

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>