In de suddermodus

Wat is jouw favoriete kooktechniek?

 

De mijne is ‘tijd’.
Tja, dat is er niet eentje uit de boeken, dat realiseer ik me. Maar zodra je tijd neemt om je groenten te laten groeien, fruit te laten rijpen, dieren te laten wandelen, vliegen, zwemmen en in hun normale tempo op leeftijd en dus smaak te laten komen, dan ben je er! Heel veel meer hoef je dan niet met je ingrediënten te doen voor een smakelijk gerecht.

En zo werkt het met bloggen ook. Een goed verhaal, een lekker recept, dat heeft tijd nodig om zich te ontwikkelen voor het uit je vingers komt en via je toetsenbord op het scherm. Jullie scherm. Op dit moment is ons privéleven, om verschillende redenen, te hectisch. Te druk om minimaal dagelijks iets te posten. Om jullie de heetste nieuwtjes te vertellen. Om de lekkerste kookboeken te beschrijven en de fijnste recepten door te geven.

We gaan dus even in de suddermodus (ook een heerlijke kooktechniek!). Maar niet getreurd, we hebben nog een heel archief voor je om door te spitten. Zoek een lekker recept, al dan niet met oranje-inspiratie! Of een idee voor een fijn kookboek (ook de ‘oudjes’ zijn natuurlijk nog steeds lekker!). Of een ander bijzonder verhaal, je vindt het er vast.
Gebruik het menu in de rechterbalk of het zoekvenstertje rechtsboven. Wie weet waar we je mee kunnen verrassen!

En je weet hoe dat gaat met sudderen. Het kost even tijd, maar er komt altijd iets fantastisch uit je pan voor terug.

Tip: Maak gebruik van een RSS-reader (uitleg) zoals Bloglovin, of volg ons op twitter, like ons op Facebook en je bent als eerste (automatisch) op de hoogte van nieuwe berichten.

.

Lees ook:Digitaal kookboek
Lees ook:Koken in 2012
Lees ook:En de winnaars zijn…
Lees ook:Recept Kabeljauwpakketjes met peultjes
Lees ook:Win kookboek Eten met familie en vrienden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>