Even voorstellen: Katja

Katja Brokke is een van de nieuwe gezichten op Koken.blog.nl. Ze is hoofdredacteur geweest van een glossy horecavakblad, waarna ze als zelfstandig journalist en projectredacteur aan de slag ging. De Amsterdamse tikt lustig los op onderwerpen die te maken hebben met eten, drinken, horeca en reizen. Daarbij maakt ze ook zo nu en dan wat kiekjes en heeft ze haar eigen blog over de lekkerste wereldmarkten(.com). Voor Koken.blog.nl houdt ze zich voornamelijk bezig met culinaire verhalen uit het buitenland en leuke nieuwtjes.

Lees ook:even voorstellen: Denise Harskamp
Lees ook:wie zit er achter koken.blog?
Lees ook:colofon
Lees ook:Sudderen
Lees ook:Foodblogger gezocht!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Even voorstellen: Katja

  1. Herna

    Dat klinkt veelbelovend. Ben reuze benieuwd!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>