Sinterklaasrecepten

strooigoedHoera! Eindelijk ‘mag’ het: snoepen van het Sinterklaas snoepgoed. Hoewel de winkels al sinds eind augustus vol liggen met pepernoten, kruidnoten en ander strooigoed, heb ik geprobeerd me in te houden. Afgelopen week stond er heel verleidelijk een schaaltje snoepgoed voor mijn neus, en die verleiding heb ik niet kunnen weerstaan. Maar vanaf vandaag mag het dus echt.
En daarom heb ik de oudere recepten om zelf al het lekkers dat je rond 5 december maakt in het archief van koken.blog weer eens opgezocht.

Vorig jaar rond deze tijd gaf ik je het recept voor:
- speculaasbrokken
- borstplaat
- amandelstaaf, met kant-en-klaar spijs
- bisschopswijn

Geniet ze! Later deze week zullen er meer volgen! En dat zijn deze:
- taaitaai
- kruidnoten
- marsepein

Lees ook:Kruidnotenrecord verbroken
Lees ook:Maak van de noot een deugd
Lees ook:strooigoed-test
Lees ook:Nee! Dat zijn kruidnoten! (Ja! Nog steeds!)
Lees ook:Recept – Zonder pakjes en zakjes

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Sinterklaasrecepten

  1. Pingback: Recept Taaitaai | Koken

  2. Pingback: Recept kruidnoten | Koken

  3. Pingback: recept borstplaat | Koken

  4. Pingback: recept amandelstaaf | Koken

  5. Pingback: Recept marsepein | Koken

  6. Pingback: recept speculaasbrokken | Koken

  7. Pingback: Recept pepernoten | Koken

  8. Pingback: Nee! Dat zijn kruidnoten! (Ja! Nog steeds!) | Koken

  9. Pingback: Kies voor chocoladeletters van de groene sint | Koken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>