WINNEN: maak kans op het kookboek Nootje

Hoogste tijd voor een leuke winactie op koken.blog! In het kader van de Kookboekenweek geven we een exemplaar van het kookboek Nootje weg. Noten zijn gezond en lekker, maar wat kun je er eigenlijk allemaal mee? Wat dacht je van kastanjesoep, amandelpasta, hazelnootparfait of walnotenhummus? Pascalle Bonnier en Mathijs Kok geven in dit boek 70 recepten waarin noten zijn verwerkt.

Nootje bevat recepten voor ieder moment van de dag en al bladerend door het boek loopt bij ons in ieder geval het water in de mond. Binnenkort verschijnt een review van dit boek online op koken.blog. Wil (of kun) jij hier niet op wachten doe dan mee met onze winactie en wie weet heb jij dit boek binnenkort al in huis. Komen de cover, het aantal recepten en de namen van de schrijvers je bekend voor? Dat kan. Eerder verscheen namelijk het boek Havermoutje van hun hand.

Wat moet je doen?

Kans maken op het kookboek Nootje? Ga naar onze Facebookpagina, like de pagina (als je dat niet al gedaan had) en like & deel het bericht. Dan maak je kans het boek gratis en voor niets thuisgestuurd te krijgen. Je hebt tot zondag 1 november 11.00 uur de kans om mee te doen. Zondag om 12.00 uur maken we de winnaar bekend!

Lees ook:WINNEN Bier & Food
Lees ook:WINNEN: Anatolie – de avontuurlijke Turkse keuken
Lees ook:Win het kookboek Van eigen erf
Lees ook:WINNAAR winactie kookboek Pok pok
Lees ook:Goed koken en echt eten met Urban Cook + winactie

1 Reacties // Reageer

One thought on “WINNEN: maak kans op het kookboek Nootje

  1. Regina Schut

    Whow doe heel graag mee! Op de woensdag middag en in het weekend sta ik vaak met mijn 3 kinderen te bakken in de keuken. Jong geleerd is oud gedaan.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>