WINNAAR winactie kookboek Pok pok

Wat ontvingen we een leuke reacties op onze vraag over jullie favoriete Thaise gerecht! Voor verschillende mensen betekende meedoen aan onze winactie, waarbij je kans maakt op het kookboek Pok pok, een vernieuwde herinnering aan hun tijd in Thailand.

Reacties winactie Pok pok

“Hopeloos verdwaald kwamen we op een enorme markt terecht. Geen toerist te bekennen. Daar aten we onder groot bekijks van de lokale bevolking een portie fantastische pad thai van een papiertje,” aldus Martine.

Ook bijzonder, de reactie van Larissa: “Khao tom. Zonder enige twijfel. Volgens het oude recept van mijn oma. Iedere herfst maak ik het weer! Tot de lente begint, eet ik het om de 3 weken.”

Maar wie oh wie maken wij op deze laatste dag van het jaar blij met het kookboek Pok pok?

Om de winnaar van deze winactie te selecteren, hebben we alle reacties die we via onze website, Facebook en Twitter binnenkregen genummerd en via een random number generator een winnaar laten selecteren. De gelukkige is….. Wanni! Zij liet ons weten dat haar favoriete gerecht Indo fried rice (met garnalen en pepertjes) is. “Volgens mij heb ik dit elke dag van mijn vakantie wel gegeten. Of het nou in de ochtend, middag of avond was.”

Wanni, van harte gefeliciteerd! Wil jij ons je adresgegevens sturen via [email protected] zodat we het boek naar je op kunnen laten sturen?

Lees ook:Winnaars tickets Taste of Holland
Lees ook:Winnaar tickets Proef de lente
Lees ook:Woensdag winactie: Uit Marokko
Lees ook:Winnaars Good Food
Lees ook:En wie gaat er met I Love Groente aan de haal?

1 Reacties // Reageer

One thought on “WINNAAR winactie kookboek Pok pok

  1. Jeaul

    Het maakt me hongerig!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>