WINNEN Bier & Food

Gisteren vertelden we je alles over het nieuwe boek Bier & Food. Wil jij thuis je gasten ook eens verwennen met een biermenu? Het boek Bier & Food helpt je op weg. Auteur Puck Kerkhoven (van het Nieuwe Kliekjesboek) is groot bierfan en jurylid van het Boergenootschap der Lage Landen. Zij weet dus alles over de ontwikkelingen en trends op het gebied van bier en spijs.

Heb je onze recensie gelezen. En denk je, ik wil ook de keuken in. Nou… dat kan! Op onze FaceBookpagina geven we namelijk een exemplaar weg!

Wat moet je doen?

Ga naar onze FaceBookpagina, like onze pagina (als je dat niet al gedaan had) en vertel ons voor wie jij een biermenu wilt koken. Dan maak je kans het boek gratis en voor niets thuisgestuurd te krijgen. Je hebt tot en met zondag de kans om mee te doen. Maandag maken we de winnaar bekend!

 

Lees ook:WINNEN: Anatolie – de avontuurlijke Turkse keuken
Lees ook:WINNEN: maak kans op het kookboek Nootje
Lees ook:Winactie Kookboek Feest
Lees ook:Win het kookboek Bier op het menu!
Lees ook:Bier & Food

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>