WINNEN: Anatolie – de avontuurlijke Turkse keuken

Gisteren vertelden we je alles over het prachtige kookboek Anatolië. Een rijk geïllustreerde kookboek waarin je de avontuurlijke Turkse keuken ontdekt. Met 140 traditionele en eigentijdse recepten, van de grootse banketten uit het Ottomaanse Rijk tot de pittige snacks in de voedselkraampjes in de straten van Istanbul, van de beroemde ontbijten aan de verre oostgrens tot de mezzes met vis in de Egeïsche kuststreek. Ook worden de rituelen, mythen, de grappen en de volkswijsheden die schuilgaan achter 3000 jaar geschiedenis van de Anatolische kookkunst prijsgegeven. Daarnaast is Anatolië een ode aan het hedendaagse Turkije, dat met de vele schitterende foto’s op een indrukwekkende manier in beeld wordt gebracht.

Heb je onze recensie gelezen. En denk je, ik wil ook de keuken in. Nou… dat kan! Op onze FaceBookpagina geven we namelijk een exemplaar weg!

Wat moet je doen?

Ga naar onze FaceBookpagina, like onze pagina (als je dat niet al gedaan had) en like & deel het bericht. Dan maak je kans het boek gratis en voor niets thuisgestuurd te krijgen. Je hebt tot en met zondag de kans om mee te doen. Maandag maken we de winnaar bekend!

Lees ook:WINNEN Bier & Food
Lees ook:Anatolie – de avontuurlijke Turkse keuken
Lees ook:WINNEN: maak kans op het kookboek Nootje
Lees ook:Winactie Kookboek Feest
Lees ook:Winnaar 1-2-3 Koreaans

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “WINNEN: Anatolie – de avontuurlijke Turkse keuken

  1. Lucie

    Met de Turkse keuken thuis op vakantie, heerlijk! Voor goede recepten en grenzeloze kookinspiratie maak ik graag kans op dit prachtige kookboek!

      /   Reply  / 
  2. Mieke Schepens

    Ik doe graag mee voor een exemplaar en ga natuurlijk delen :-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>