Winnaars Good Food

Blauwe kaas, eigengemaakte jam, vanillevla, risotto, een boterham met pindakaas en hagelslag, worstenbroodjes, roomsausjes, paprikachips. Deze en vele andere ‘verleidingen’ kunnen jullie als het om eten gaat niet weerstaan. Grappig om zoveel verschillende antwoorden voorbij te zien komen op onze vraag ‘welke verleidingen kunnen jullie als het om eten gaat niet weerstaan?’. De vraag stelden we jullie in het kader van onze woensdag winactie. Onder de inzenders mogen we 5 exemplaren van het boek Good Food weggeven. Wie oh wie?

Omdat het heel moeilijk kiezen is uit alle reacties, hebben we besloten te gaan loten. Alle inzendingen die we via Facebook en als reactie op ons artikel op Koken.blog hebben ontvangen, hebben we genummerd en via random.org zijn er vijf nummertjes getrokken. De gelukkige winnaars zijn:

Marit
MarianneMaarel
Xaviera Jamie
José Thomas
Els Popeye

De prijswinnaars hebben inmiddels bericht ontvangen.

Lees ook:Winnaars tickets Hundred Foot Journey
Lees ook:Winnaars Urban Cook
Lees ook:Dit zijn de winnaars van Elke maandag lekker vleesvrij
Lees ook:WINNAAR winactie kookboek Pok pok
Lees ook:Winnaar tickets Proef de lente

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>