Winnaar tickets Proef de lente

Afgelopen week kwamen vele reacties binnen op onze vraag: met welk gerecht vier jij de lente? Om kans te maken op de tickets voor het lente-event in Kasteeltuinen Arcen mocht jij vertellen welke lentegerecht jouw succesnummer is. Jullie antwoorden op onze website en via onze Facebook-pagina (heb jij ‘m al geliket?) hadden een grote gemeenschappelijke overeenkomst; asperges! Daarom maandag hét basis-aspergerecept uit de oude koken.blog-doos.

 

 

De winnaar moest dus zeker iemand zijn die ook die asperges had genoemd in zijn of haar antwoord. Omdat het lastig kiezen was, hebben we het toeval om hulp gevraagd. Alle inzendingen hebben een nummer gekregen en uit de hoge hoed (random.org) trokken we het lootje met nummer 3, dat was een inzending via Facebook. Gefeliciteerd Ariette! Mail je ons je postadres? Dan komen de tickets snel jouw kant op.

Lees ook:Winnaars tickets Hundred Foot Journey
Lees ook:Winnaar Ellemieke’s kookboek
Lees ook:Koken voor Dummies-winnaar is bekend
Lees ook:Woensdag winactie: Kruidje roer mij
Lees ook:Winnaar Uit Marokko

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>