We kunnen blijven koken!

Hebben jullie er ook zo’n zucht van verlichting om geslaken? Of was je te druk met afronden van je werk/kerstborrelen/kerstinkopen doen en was je het al weer vergeten dat volgens sommigen gister op 21 december 2012 de wereld zou vergaan?

Wij waren het niet vergeten, we hadden immers een leuke winactie uitgeschreven. Omdat we nieuwsgierig waren naar wat jullie zouden eten op de avond voordat de wereld zou (kunnen) vergaan. 
  

We zaten te watertanden achter onze pc’s! Van guilty pleasures met ganzenlever en truffel tot eenvoudige gerechten omdat die altijd lekker zijn. Maar sommigen van jullie hadden toch wel een lange lijst met smaken waaruit ze niet konden kiezen.

Maar we zaten door al die verschillende reacties wel met onze handen in het haar. Hoe konden we daar nu uit kiezen? Moesten we die mooie herinneringen de voorkeur geven boven de eenvoudige gerechten die wij ook op ons lijstje hadden staan?

Ja, dat hebben we inderdaad gedaan. Gefeliciteerd Sarena! Als je ons even je adres mailt ([email protected]), krijg je een mooi kookboek thuisgestuurd.
(En eh… wij zijn wel erg benieuwd naar dat recept voor die Portugese kip. Kunnen we dat van jouw vriend krijgen en hier op koken.blog.nl zetten, denk je?)

.

—-

Lees ook:Winnaars tickets Hundred Foot Journey
Lees ook:Winnaars Good Food
Lees ook:Winnaar tickets Proef de lente
Lees ook:Picknicken in het park
Lees ook:Winnaar Uit Marokko

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>