Dit zijn de winnaars van Elke maandag lekker vleesvrij

Wat een leuke redenen hebben jullie gegeven om het kookboek Elke maandag lekker vleesvrij te willen winnen. Velen van jullie zijn nieuwsgierig naar vegetarisch eten, anderen willen hun huisgenoten overtuigen dat vegetarisch eten echt lekker kan zijn, en er zaten mensen tussen die al jarenlang vegetariër zijn en nieuwe inspiratie goed kunnen gebruiken. Wat was het moeilijk om daar de leukste reacties uit te kiezen.

Dus dat werd loten.

Uit iedereen die onder de prijsvraag een reactie achterliet, zijn Astrid, Emiel en Matthijs de gelukkige winnaars. Gefeliciteerd, en er is een e-mail naar jullie onderweg.

Twitter-winnaars
En ook op twitter is de actie vaak geretweet. Door een technische storing kan ik helaas deze niet allemaal bekijken, dus als de storing is opgelost, kan ik uit alle tweeps gaan loten. Dus die krijgen later bericht.

Niet gewonnen?
Doe dan mee aan deze actie. Ratjetoe vertelt je alles over de Franse keuken, niet in recepten, maar door uit te leggen wat de Franse eetwoorden betekenen. Lees hier meer over Ratjetoe of  koop het in de koken.blogshop.

Lees ook:Ratjetoe
Lees ook:Win Ratjetoe
Lees ook:En Ratjetoe is gewonnen door…
Lees ook:En het kookboek van de Vegetarische Slager is voor …
Lees ook:Winnaars Good Food

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>