Van eigen erf is gewonnen door…

Vorige week riep ik alle volgers van kokenblog op Twitter op om deze zin te tweeten: Ik volg @kokenblog en maak daarbij kans op een kookboek. En alleen maar door dat te tweeten konden zij het kookboek Van eigen erf (lees hier meer over dat geweldige kookboek) winnen. En dat tweeten isĀ in grote getale gedaan.

Sommigen voegden er nog een leuke opmerking aan toe. Moekie88 zou het geweldig vinden om het kookboek te winnen, en wijnkronieken vond het wel een leuk idee om de dag te beginnen met de kans op een mooi kookboek. En er was iemand die het vanochtend nog probeerde, al telde die poging niet mee. Maar wie won dan wel?

Ik telde alle deelnemers, en liet een vriendin een getal noemen tussen de 1 en dat aantal. En zij noemde nummer 13. En @wreeven was de 13e die de zin getweet had. Er is een DM naar je onderweg, wreeven. En alle anderen, binnenkort is er weer een leuke actie hier op koken.blog.nl.

Lees ook:Win het kookboek Van eigen erf
Lees ook:Win een kookboek van Andy McDonald
Lees ook:Winnaar receptkaarten
Lees ook:En de winnaars zijn … #topkoks
Lees ook:WINACTIE: Keukendagboek van Nigel Slater

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>