Man eet 420 oesters in 8 minuten

En weer een berichtje in de categorie 'maffe records'. Want in de Verenigde Staten is het record oester-eten verbeterd. Hield de winnaar van vorig het op 24 dozijn oesters, dit jaar werd je pas winnaar als je er 35 dozijn van veroberde in 8 minuten. En dat zijn dus 35 x 12 = 420 oesters. In 8 x 60 seconden betekent dat bijna een oester per seconde!

De 22-jarige Patrick Bertoletti had na zijn aanval op het record nog praatjes genoeg en zei "Ik had waarschijnlijk wel een paar dozijn meer naar binnen kunnen slurpen als ze gekookt waren. Ondanks dat zijn ze rauw ook hartstikke lekker". Hoewel oesters bekend staan als afrodisiac en lustopwekkend, zal dat niet opgaan na zoveel oesters.

Lees ook:Kookboek winnen?
Lees ook:Vivavalentijnsmenu amuse: oesters
Lees ook:De langste shaslick ter wereld is 1856 meter
Lees ook:al zesduizend jaar oesters
Lees ook:Oesters

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>