Recept Ingelegde ansjovis

En tot slot nog een recept waarmee je de vorige recepten kunt maken, en die hier nog lekkerder van worden. Voor deze recepten maakten we gebruik van ingelegde ansjovis uit blik, maar je kunt ze natuurlijk ook zelf inleggen. En het enige dat je ervoor nodig hebt is verse ansjovis, zout en olijfolie.

Mevrouw Gerritsen legt je hier uit hoe je het moet aanpakken.

Deze week gaan we op koken.blog aan de ansjovis, vers, bevroren of uit blik aan de slag. Kan je bij je visboer niet aan verse ansjovis komen, kijk dan eens in de diepvriezer van je visboer of je 'Turkse' groenteboer. Grote kans dat ze daar in liggen. En een verse ansjovis die bak je en leg je in deze heerlijke groene kruidenpesto of je maakt ze zelf in, zoals hierboven staat uitgelegd, om ze in een eenvoudige en snelle pasta-maaltijd te verwerken, om er deze salade met geroosterde paprika van te maken of deze bijzondere Noord-Afrikaanse bloemkoolschotel.

Lees ook:Recept Ansjovis met een groene kruidenpesto
Lees ook:Recept Salade van geroosterde paprika met ansjovis
Lees ook:Recept Bloemkool met ansjovis
Lees ook:Recept Spaghetti met ansjovis, tomaat en rucola
Lees ook:Festivalkoken: Panzanella met sardines en ansjovis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>