Recept spaghetti met rode biet, groene appel en makreel

spaghetini met rode biet en makreelDit bijzondere gerecht at ik zelf niet zo lang geleden voor het eerst. En ik vond het een vreemd recept en volgde het voor de verandering braaf op. En dat pakte zeker niet verkeerd uit. De combinatie van de zoete en tegelijk frisse rode biet met de wat zachte en vettige makreel en het zurige van de appel vond ik wonderbaarlijk.

Alhoewel, ik wijzigde wel iets: het oorspronkelijke recept is een koud voorgerecht, maar ik vond het warm als hoofdgerecht ook erg lekker. En ik gebruikte gewone spaghetti en niet de dunne tagliatelle die spaghetini wordt genoemd. Dus daarom nogmaals een promotie hiervoor.
Wil je een andere combinatie van pasta, rode biet en vis proberen, bekijk dan dit recept uit Karin's keuken eens.

foto: de Vlaamse Week van de Smaak

Lees ook:Voorgerecht Verleidingsmenu: Salade van rode biet en peer
Lees ook:Groenten à la pasta
Lees ook:Recept Salade van rode biet, sinaasappel en olijven
Lees ook:Recept Gerookte rode biet met linzensalade
Lees ook:Recept Winterse salade met biet, wortel en witlof

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>