Vanavond start de derde serie De Wilde Keuken . Na een klein uitstapje met ultrakorte filmpjes (ook voor je smartphone), is Wouter Klootwijk weer terug met lange afleveringen vanuit zijn keuken. Eh, werkplaats, aldus Wouter Klootwijk zelf.
Wat kan je verwachten?
Zoals we gewend zijn wordt er niet in gekookt, al staat er soms een pan op het vuur. Vanavond kan je kijken naar een aflevering over zeewier. Je kunt het eten. Maar het zit ook vaak al in ons eten. In chocoladevla. En yoghurt. En tandpasta.
Volgende week gaat het over tomaat. Over de lekkerste tomaat die er is, maar die wij consumenten niet makkelijk kunnen kopen. Omdat ie niet in de winkel ligt. Maar daarover meer door Wouter Klootwijk zelf op 18 januari.
TV: De Wilde Keuken, 8 afleveringen op woensdag (start 11 januari 2012), Ned2, 20.25 uur.
–
Lees ook:De wilde keuken – nieuw tv-programma Wouter Klootwijk
Lees ook:De wilde keuken is er nu ook als app
Lees ook:Vanavond kijken: nieuwe serie Klootwijk aan Zee
Lees ook:Herinnering: de wilde keuken
Lees ook:Hoera! Klootwijk aan Zee krijgt vervolg
In Wales is het een delicatesse. Heb het daar veel gegeten.