Alledaagse vragen over eten, maar ook over andere producten, kan Wouter Klootwijk als geen ander stellen. Dat resulteerde o.a. in vele stukjes in de Volkskrant, de Keuringsdienst van Waarde en Klootwijk aan Zee. En nu is het tijd voor een nieuw tv-programma: De Wilde Keuken.
“Chefs en culinair Nederland zullen geschokt zijn’’, aldus Klootwijk zelf.
Ook in dit televisieprogramma De wilde keuken worden gewone vragen gesteld. Vanuit de keuken in zijn schuurtje, die we al van de KvW kennen, gaat hij op zoek naar de soms verrassende antwoorden. Wat zijn appels zonder klokhuis, waarom pelt een Chinees een worst alvorens ‘m op te eten, waarom kan je botte messen kopen en waar is de Nederlandse soepkip gebleven? De antwoorden krijg je 8 afleveringen lang thuisbezorgd door Wouter Klootwijk en zijn Wilde keuken.
Kijk voor een voorproefje van aflevering 1 over appels op de site van de RVU.
De wilde keuken – RVU – Ned 2 - woensdag, 20.50 uur, vanaf 6 janauri 8 afleveringen. meer info op deze website
—
Lees ook:Meer Wilde keukens
Lees ook:De wilde keuken is er nu ook als app
Lees ook:Herinnering: de wilde keuken
Lees ook:Vanavond kijken: nieuwe serie Klootwijk aan Zee
Lees ook:Hoera! Klootwijk aan Zee krijgt vervolg
Pingback: Herinnering: de wilde keuken | Koken
Pingback: Smullen op tv | Koken
Lees regelmatig je stukjes over divers dingen, zo ook het artikel
“Halfabricaat van vervelende Krab . Met als http://www.kleinstesoepfabrikant.nl om daar adressen te krijgen waar ik die Soep Fond zou kunnen kopen.
Die site geeft helemaal geen enkele informatie over de soepfond, of die staat zodanig matig te bereiken dat ik als digibeet ( 1938 ) er niet kan uitkomen.
Kun je me helpen want ik zeer geinteresserd.
mvg
A.v.Eekeren.
Kijk hier eens Tom: http://www.kleinstesoepfabriek.nl/verkooppunten.php?lg=1
Ik heb gevaren op de kotter die nu in het bezit is van de heer Klootwijk.