Eet Smakelijk genomineerd voor Televizierring

Mijn favoriete culi-tv-programma van dit moment (okay, nu zijn ze er even niet), Eet Smakelijk! is genomineerd voor de Gouden Televizierring voor het beste tv-programma. In Eet Smakelijk! gaat de Utrechtse kok Leon Mazairac met twee gasten bij de kwekers, telers en boeren van de producten die ze later bereiden langs.

En dit allemaal maar goed duidelijk te maken waar ons eten vandaan komt, dat vlees niet anoniem is en dat een boer of teler met liefde mooie boontjes of lekkere aardbeien kweekt. En zo zijn we in dit tv-programma ook getuige van het slachten van dieren, waarbij vooral de aflevering waarin een paard werd geslacht onder toeziend oog van zangeres Do nogal wat opzien baarde.  

Stem op Eet Smakelijk!
De Gouden Televizierring is een publieksprijs en dat betekent dat jij kunt bepalen wie de ring krijgt. Ik zou zeggen: stem op Eet Smakelijk! Stemmen kan je op de site van Televizier. En daarvoor moet je je wel eerst even (gratis) aanmelden.

Je kunt ook stemmen op een van de andere kookprogramma’s zoals De Keuringsdienst van Waarde, Mijn tent is top, Herman helpt, SOS Sonja of Life&Cooking.

———————————————————————————————————–

Lees ook:Tussenstand Kookboek van het Jaar 2010
Lees ook:Paard geslacht voor tv-programma
Lees ook:Het Diner genomineerd voor NS-publieksprijs
Lees ook:Genomineerden Kookboek van het jaar 2010
Lees ook:Kookboek van het Jaar-verkiezing

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>