Genomineerden Kookboek van het jaar 2010

Afgelopen zaterdag werden op De KunsthalKookt de genomineerden voor de verkiezing Kookboek van het jaar 2010 bekend gemaakt. In vier categorieën koos de vijfkoppige jury drie boeken uit. Deze boeken dingen mee naar de titel Beste kookboek Nederlands, Vertaald, Chefs en Beste Initiatief. En daarnaast kan jij meestemmen voor de Gouden Garde Publieksprijs 2010.

De genomineerden zijn:

In de categorie Nederlands:

* Home made van Yvette van Boven
* Boekoe Kita, over de Indische keuken
* 52 Weekendmenu’s van Onno Kleyn en Loethe Olthuis

In de categorie Vertaald:
* Sneeuwvlokken & haardvuur
* Receptenboek voor mijn baby
* De zilveren lepel pasta

In de categorie Chefs:
* Toscanini venticinque, van restaurant Toscanini
* The Grand Amsterdam
* Pascal Jalhay proeft

Beste initiatief:
* Topkoks voor thuiskoks no 3
* Hartverwarmend 
* Denk Groenten!

Stem mee voor de Gouden Garde Publieksprijs
Welke van deze twaalf boeken verdient volgens jou een extra prijs? Tot dinsdag 2 november 2010 kan je op jouw favoriete kookboek van het afgelopen jaar stemmen. Ga daarvoor naar de website van Kookboek van het jaar. Ik vind het een lastige keuze, ook omdat ik (nog) niet alle boeken ken! Welk boek is jouw favoriet? Klik op de onderstreepte titels voor mijn recensies van de kookboeken. Ik ga proberen om alle boeken te pakken te krijgen, zodat je een weloverwogen oordeel kunt maken!

Inmiddels is de winnaar bekend geworden: lees hier meer!

Meer kookboeken vind je in de rubriek Kookboeken.

Lees ook:Raapsteeltje en Kliekjeskookboek kookboeken van het jaar
Lees ook:En het beste kookboek van 2011 is …
Lees ook:Stem op het Kookboek van het Jaar
Lees ook:AH maakt Kookboek van het Jaar 2009
Lees ook:Kookboek van het Jaar-verkiezing

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Genomineerden Kookboek van het jaar 2010

  1. Pingback: Recept Turkse bal gehakt met knapperig rode kool | Koken

  2. Pingback: Tussenstand Kookboek van het Jaar 2010 | Koken

  3. Pingback: Recept Torentje van pompoen met mousse van kwark en speculaas | Koken

  4. Pingback: Recept Rookworst smoor | Koken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>