Historisch koken: Verlichte smaken

teleac historisch kokenIk blijf er maar even reclame voor maken, want ik vind het een leuke serie. Ook al is het een herhaling van uit 2005. Dus vanmiddag weer voor de buis voor Historisch Koken van de TELEAC. Inmiddels zijn we in de Verlichting (18e eeuw) aanbeland en dat is de periode dat Frankrijk het centrum van (onze) wereld was. Uit de Nieuwe wereld leerden we tal van nieuwe producten, zoals koffie, chocolade, aardappels, kennen. Met het recept van deze aflevering waan je je weer even in het Frankrijk van die tijd.

Historisch koken, Ned2 – Teleac, woensdag 23 januari 2008, 16:05 – 16:55 uur

Lees ook:Historisch koken: Verrukkelijke gerechten uit de Renaissance
Lees ook:Historisch koken: Middeleeuwse feesten
Lees ook:Meer Wilde keukens
Lees ook:datum Puur Maastricht bekend
Lees ook:Leer koken met The taste of Life Basics

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>