Jouw recept in Onno Kokmeijers’ kookboek?

mise en placeOnno Kokmeijer** maakt samen met andere chefs (o.a. Peter Goossens***, en Erik van Loo**)  een nieuw  mise en place boek. Daarvoor zijn ze op zoek naar originele mise en place recepten. Ben jij beroepschef, cateringmedewerker, werk je in de keuken van een zorginstelling of heb je een andere functie in de horeca? Wil jij deel uitmaken van de ‘founding chefs’ van een exclusief mise en place receptenboek in samenwerking met Unilever Food Solutions? Dit is je kans!

Onno mag een aantal chefs uitnodigen om co-auteur te worden van een exclusief receptenboek voor de horecakeuken, in samenwerking met Unilever Food Solutions en Erik van Loo**, Peter Goossens***, Yves Mattagne**, Wout Bru*, Bruno Oger**, Frédéric Simonin* en vele andere chefs. Gezamenlijk maken ze het eerste mise en place boek voor en door chefkoks, waarin we terugkeren naar de basis. En in die basis zijn tal van variaties mogelijk.

Ze zijn op zoek naar 100 originele basisrecepten; bijvoorbeeld van een saus, een puree, een vinaigrette, een garnituur of een groentebereiding. Wil jij meedoen met dit project en deel uitmaken van de ‘founding chefs’ van dit boek? Vul dan voor 31 maart het formulier in met één (of meerdere) van jouw favoriete mise en place recepten via: www.unileverfoodsolutions.nl/professional

Lees ook:Mise en place
Lees ook:Japan Food Experience
Lees ook:Genomineerden Kookboek van het jaar 2010
Lees ook:Culinaire (scheur)kalender
Lees ook:26 Michelinsterren bijeen in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>