Kost

Hier op koken.blog.nl heb ik het vaak over de smaak en genieten van eten. Genieten kan op verschillende manieren, zo leer ik in het boekje Kost. Niet alleen van proeven en de rijkdom aan smaken, maar ook weten waar je eten vandaan komt, het delen van je eten met anderen en de verhalen aan tafel, die zijn ook belangrijk om te genieten van je eten.

In Kost komen verschillende ontwerpers, kunstenaars en wetenschappers aan het woord en veranderen voorgoed je blik op eten.
  

De inhoud van kost
Een verhaal over de Surinaamse marktkoopman die eerst bij een bank werkte en daarna met zijn broers groenten is gaan verbouwen en verkopen. Een fotoreportage over de inhoud van de koelkast van verschillende mensen. Documentaire makers over biologische boer kok die weigert zijn gezonde verstand te laten vervangen door wetgeving. Verhalen over het verbouwen van groenten in de stad. Prachtige illustraties.

Kortom, Brigitte van Mechelen en Diana Krabbendam brachten spannende, intrigerende, leerzame en inspirerende projecten over voedsel, voedsel verbouwen en genieten van voedsel samen in Kost. Onderga het zelf!

boek: Kost – Bis Publishers – isbn:  9789063692667
Kost

Meer kookboeken vind je in de rubriek Kookboeken.

Lees ook:Beleef biologisch en ga Lekker naar de Boer
Lees ook:Groenten per vierkante meter te koop
Lees ook:Geef eens een streekproduct cadeau!
Lees ook:Actie – Win kookboek Dagelijkse kost van Jeroen Meus
Lees ook:Landgoedfair op Heerlijkheid Marienwaerdt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>