Beleef biologisch en ga Lekker naar de Boer

Mijn groente en fruit koop ik het liefste bij de boer. Langzaamaan ben ik allerlei adresjes aan het verzamelen waar ik voor mijn boodschappen terecht kan. Ik ken nog niet alle biologische boerderijen in mijn omgeving, maar stukje bij beetje kom ik er wel. Komend weekend heb ik weer volop de gelegenheid om nieuwe plekjes te ontdekken tijdens Lekker naar de Boer.

Op zaterdag 20 en zondag 21 juni openen 160 biologische boerderijen hun deuren en zijn er op het erf allerlei activiteiten, zoals bijvoorbeeld een kleine boerenmarkt, een proeverij met eigen producten of een speurtocht voor de kinderen. Helemaal leuk als er op de boerderij van je keuze ook een rondleiding wordt gegeven waarbij de boer of boerin vertelt over de biologische manier van werken.

Fietsroutes naar de boer

De weersverwachting is redelijk goed voor komend weekend, dus laat de auto staan en ga op pad met de fiets. Op www.lekkernaardeboer.nl/fietsroutes vind je ruim 25 fietstochten die je van de stad naar de boer in de buurt brengt. Voor meer informatie over de deelnemende boerderijen bij jou in de buurt: www.lekkernaardeboer.nl.

Lees ook:6 en 7 juni Lekker naar de biologische boer
Lees ook:Lekker genieten van een boergondisch feestmaal
Lees ook:Biogids
Lees ook:Geef eens een streekproduct cadeau!
Lees ook:Week van de boerderijzuivel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>