Een archief vol inspiratie

Je doet het vast ook; lekkere recepten uitscheuren, bookmarken of overschrijven. Ik wel, en ook de zusjes Suzanne en Eveline hebben hier ‘last’ van.
En zij gaan je nu helpen met jouw verzameling. Ze ontwikkelen een serie themaboekjes vol inspiratie, en de eerste is (natuurlijk!) voor eten bestemd. Eten & meer hebben ze het genoemd.

En naast hun inspirerende recepten en ideeën is er alle ruimte voor jouw archief van inspiratie.

Het allerbeste kookboek
Eten & Meer is een klein multomapje vormgegeven als een archiefmapje. Voorin de recepten, leuke ideeën om de tafe aan te kleden of je huis voor een feestje, en allerlei andere fijne tips. Maar de meeste ruimte is voor wat jouw inspireert. Suzanne en Eveline moedigen aan: “Zodra je er op gaat letten zul je veel mooie, originele en leuke dingen tegenkomen. Bewaar deze in je Inspiration Archive zodat je ze altijd bij de hand hebt. Want het allerbeste kookboek maak je zelf.”

Ieder voordeel hep ze nadeel
Het achiefboekje is klein. Handig voor in je tas, om overal mee naartoe te nemen. Maar het is ook weer te klein om sommige uitgescheurde recepten in te bewaren. Zeker als je mijn hoeveelheid hebt. ;-) Daarom ga ik het denk ik gebruiken voor inspirerende ideeën om al het lekkers dat ik maak nog mooier te serveren. Zoals deze krul van Parmezaanse kaas.

En het hoeft niet alleen bij kooktips te blijven, Suzanne en Eveline werken aan een hele serie van archiefboekjes: voor reistips, voor kadootjes, feestjes en gewoon alles dat jou zelf inspireert. Leuk en origineel idee!

Eten & Meer – Inspiration Archive – isbn: 9789081643412

Meer kookboeken vind je in de rubriek Kookboeken.

Lees ook:Een krul van Parmezaan
Lees ook:De abdicatie van de oranje tompouce
Lees ook:Wat wordt dé oranjesnack op Koningsdag?
Lees ook:Jouw favoriete recept in een kookboek?
Lees ook:Dat kan ook nog: een keuken van LEGO!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>