Wat wordt dé oranjesnack op Koningsdag?

Een nieuwe koning, een nieuwe snack! Food Inspiration is toe aan iets nieuws. Met het wisselen van de troon, kiezen zij ook voor een andere oranjesnack. Een waardige opvolger voor de oranje tompouce. De oproep om je idee voor een nieuwe oranjesnack in te sturen, kon je hier al eerder lezen. Vandaag zijn de genomineerden bekend gemaakt in het nieuwe Food Inspiration Magazine.

Kennelijk werkt de creatieve geest goed bij een lege maag. Wat een leuke en verrassende inzendingen zitten erbij. Wat dacht je van een oranjezoen of een oranjekroket gevuld met Argentijnse steakragout  met hollandaise saus? En ziet de driekleur-macaron er niet feestelijk uit? Zit er een leuk idee bij waarvan je hoopt dat die echt wordt uitgewerkt tot een echt hapje, breng dan even je stem uit. Het publiek bepaalt. Wel zo democratisch hè, in onze constitutionele monarchie.

Oh, en natuurlijk nog een belangrijk detail. Eén van onze redacteuren, Jasmijn Bus, behoort met haar ‘WillemPie’ (niet te verwarren met de ‘Willimpie’) tot de laatste zes. Krijgt zij de meeste stemmen, dan verklappen we natuurlijk aan jullie hier het geheime recept.

Stemmen kan via hun website of via de Food Inspiration App.

 

 

 

 

Lees ook:De abdicatie van de oranje tompouce
Lees ook:Vind jij ons de leukste?
Lees ook:Tussenstand Kookboek van het Jaar 2010
Lees ook:Het Diner genomineerd voor NS-publieksprijs
Lees ook:Stem nog een keer vandaag, maar dan met je vork!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Wat wordt dé oranjesnack op Koningsdag?

  1. Edith Dourleijn

    Wat leuk Jasmijn, gefeliciteerd!

    En inderdaad, wel even opletten. Het is De WillemPIE, de onderste op de lijst! Ik ging ook al bijna de fout in.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>