De abdicatie van de oranje tompouce

oranje tompouce
Het glazuur kleurt al jaren oranje rondom Koninginnedag. Geen ander gerecht is met deze feestdag zo onlosmakelijk verbonden als de oranje tompouce. Maar tijden veranderen. Vanaf volgend jaar heet Koninginnedag voortaan Koningsdag en vieren we het ook nog eens op een andere datum. Einde ook voor de oranje tompouce?
Food Inspiration vindt dat het tijd is voor de abdicatie van dit stukje gebak. Zij hebben een wedstrijd uitgeschreven voor een nieuwe snack of versnapering voor het nieuwe koningspaar. Wat het wordt bepaal jij!

Stuur je idee voor een oranjesnack voor 20 maart naar [email protected] of stuur ze een berichtje via Facebook of Twitter. Via openbare stemming wordt de publieksfavoriet gekozen. De winnaar mag met een Food Designer om de tafel zitten om het idee uit te werken tot een echt product.

Dus wie weet genieten we straks wel van jouw oranje bitterballen, kroningskoeken of oranje smoothies. We zijn benieuwd! Oh, en kende je Food Inspiration nog niet? Lees dan eens hun online magazines. Wat een heerlijk blad is dat toch!

abdicatie

Lees ook:Wat wordt dé oranjesnack op Koningsdag?
Lees ook:Recept Oranje tompoes
Lees ook:Recept Koninginnedag cocktail
Lees ook:Receptkaarten om op te sturen + winactie
Lees ook:De tips voor een geweldige oranje avond

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “De abdicatie van de oranje tompouce

  1. Pingback: Stem op de nieuwe oranjesnack | Koken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>