GaultMillau winnaars bekend

gault millau 2008Gisteravond zijn tijdens de Nacht van GaultMillau de Awards voor het jaar 2008 uitgereikt en is de nieuwste culinaire gids gelanceerd. Maar liefst 13 prijzen zijn uitgereikt. Het zal niemand verbazen dat opnieuw Oud Sluis en De Librije tot de echte toppers zijn verkozen. De Librije kreeg echter vanwege het totaalconcept en vele activiteiten de titel 'beste restaurant' toebedeeld. De beste chef was juist Sergio Herman van Oud Sluis. 

Ook werden er prijzen uitgereikt aan de Chef van het jaar (Hans van Wolde, Beluga), het meest veelbelovende talent in de keuken (Marco Westmaas, Elzenduin Beach), een ouvreprijs (Robert Kranenborg) en zelfs voor het beste terras (restaurant Excelsior). De enige vrouw die een prijs won was Cindy Borger van De Lindenhof in Giethoorn. Zij werd talentvol gastheer.  
Daarnaast zijn de toprestaurants van Nederland opnieuw beoordeeld en de punten en koksmutsen opnieuw verdeeld. Deze kan je nalezen in de GaultMillau|Proefschrift Restaurant en Hotel Jaargids Nederland, die vanaf woensdag 7 november te koop is voor E9,95. Kan je niet wachten en wil je zien wie er in de top staan volgens GaultMillau, klik dan hier.

bron: zibb

Lees ook:Gault Millau: Sergio Herman bereikt perfectie
Lees ook:Gaultmillau: Mario Ridder chef van het jaar
Lees ook:Gault Millau 2014
Lees ook:Grootspraak: de drie beste wijnrestaurants zijn bekend
Lees ook:Lekker 2009: Stuivertje wisselen in de culinaire top 3

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>