Tofu-worstelen om vegetarisme te promoten (filmpje)

lettuce ladiesWat ze al niet verzinnen! In de Verenigde Staten heeft Peta, een dierenrechtenorganisatie, tal van bekende vrouwen ingeschakeld om de boodschap "eet vaker vegetarisch" voor het voetlicht te brengen. Daar is op zich niets mis mee. Maar de vrouwen worden gekleed in groenten om het eten hiervan te promoten. Alyssa Milano (nog steeds het meest bekend van De baas in huis als je het mij vraagt) is zelfs in een jurk van sla en aspergers naar de uitreikingen van de Oscar geweest. Zeggen ze. En om nadruk te leggen op het eten van tofu, staat er ook een filmpje op de site waarin zeer schaars geklede dames aan het tofu-worstelen zijn. 

Op de speciaal ontwikkelde website Lettuce Ladies staan de foto's van de dames gewikkeld in groente. En je kunt stemmen welke van de dame de boodschap het beste overbrengt, onder het mom van "Which lady brings out the snake in your garden?". Voor ons dames zijn er ook foto's van de Broccoli Boys. Maar deze hebben gewoon een wit haltertshirtje aan.
Wat ik persoonlijk iets sympathieker vind zijn het Vegetarische starterspakket dat je kunt bestellen en de t-shirts met teksten als "powered by tofu" en "Give peas a change, Go Vegetarian".

Let op, het filmpje bevat schokkende beelden.

bron: agf

Lees ook:Waarom Franse vrouwen niet dik worden – Het Kookboek
Lees ook:Te dikke stewardessen ontslagen
Lees ook:Recept China: Aubergine en tofu in chilibonensaus (vegetarisch)
Lees ook:Kip op billboard (filmpje)
Lees ook:Dames, ga lekker met korting uit eten tijdens het EK-voetbal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>