Kip op billboard (filmpje)

Ken je nog die reclame van Dove van een tijdje geleden waarin een doodgewone vrouw volledig in de make-over ging en totaal verknipt op een billboard kwam te staan? Een leuke parodie hierop is gemaakt door het Amerikaanse Foster Farms, een kippenboer die biologische kippen direct aan de consument verkoopt. Deze kippen groeien op normale wijze zonder toevoeging van hormonen en steroïden en zijn zonder andere kunstmatige stoffen te koop. Leuk filmpje!

En een mooie boodschap: "No wonder our perception of fresh chicken is so distorted."

Lees ook:Hoe groeien groenten eigenlijk?
Lees ook:Biologisch voor sterrenkoks
Lees ook:Fast, fresh, simple
Lees ook:Kippen doelwit dieven in Engelse supermarkten
Lees ook:Recept Stoofpot van kip en eekhoorntjesbrood

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Kip op billboard (filmpje)

 1. cangunkOffign

  Hate not at the first harm.
  A wise man changes his mind, a fool never will.
  early winter cress Easier said than done.
  They are hand and glove.

    /   Reply  / 
 2. Whotasereasty

  triggeroptics.com
  Hello, How are you? I’m fine. My headache finally stopped. I bought those sunglasses. I never thought they would help but they did and I am pain free. I am telling anyone that will listen that they work and I endorse them for anyone with headaches.

  chronic headache

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>