Week van de Smaak

Vanaf dit weekend is het weer zo ver: de jaarlijkse Week van de Smaak gaat van start. Van zaterdag 29 september tot en met zondag 7 oktober kan je weer op allerlei manieren genieten van de goede smaak. Eetbare smaak dan.

Van actief de boer op tot intieme proeverijen, van culinair genieten tot grote evenementen, er worden honderden smaakactiviteiten georganiseerd.

 

Pieper centraal
Tijdens deze week van de smaak draait het vooral om de aardappel. Veel van de georganiseerde evenementen zullen dan ook in het teken staan van deze knol. Vanmiddag zal ik een activiteit uitkiezen om iets meer over te vertellen.

Helden
Ook de traditionele verkiezing Held van de Smaak moet dit jaar gezocht worden in het pieperveld. Bijzondere aardappeltelers die minstens zo bijzondere aardappelrassen een warm hart toedragen. Je kunt trouwens deze week nog stemmen op jouw held.  

Weten welke activiteiten er in jouw regio in de Week van de Smaak georganiseerd worden? Neem een kijkje op de website.

 

Lees ook:Week van de Smaak is begonnen!
Lees ook:De Week van de Smaak is begonnen!
Lees ook:Amsterdam Hoofdstad van de Smaak 2009
Lees ook:Smaakparade 2008
Lees ook:Verkiezing Kookboek van het jaar 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>