De Week van de Smaak is begonnen!

Vandaag is de Week van de Smaak begonnen. In het hele land worden tal van activiteiten georganiseerd die met lekker en vooral goed eten te maken hebben. Bewustzijn van waar ons eten vandaan komt, dat staat centraal in de Week van de Smaak. Maar dat hoeft natuurlijk niet al te zwaar gepresenteerd te worden.

De Week van de Smaak is een nationaal evenement met honderden grote en kleine lokale activiteiten waarin ‘smaak’ centraal staat, en waarin ambachtelijke streekproducten, seizoensproducten en biologische voeding de hoofdrol spelen. Restaurants, producenten, consumenten, winkels, buurthuizen, supermarkten, kookscholen, boerderijen en basisscholen doen mee met een eigen activiteit, van kleinschalig tot groots aangepakt. Kijk maar eens in de activiteitenzoeker voor leuke uitjes voor vandaag of de rest van de week! 

—-

Lees ook:Lekker genieten van een boergondisch feestmaal
Lees ook:Week van de Smaak is begonnen!
Lees ook:Amsterdam Hoofdstad van de Smaak 2009
Lees ook:Week van de Smaak
Lees ook:Nationale kookstudioweek 2009

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>