even voorstellen: Denise Harskamp

Denise Harskamp (1972) zal ook het redactieteam van Koken.blog.nl versterken. Zij is een creatief denker die gefascineerd is door alles wat het leven leuk en lekker maakt. Na haar studies Communicatiewetenschap en Politicologie aan de Universiteit van Amsterdam(1996), volgt een carrière in de marketing- & communicatie sector. Op de achtergrond van deze carrière heeft zij zich ook altijd bezig houden met haar culinaire passie. Ze behaalde haar diploma Gastronoom/Sommelier aan de Academie voor Gastronomie (2006), volgde kookcursussen (o.a. Librije’s atelier) en maakt diverse culinaire reizen naar bijzondere eetlocaties en ambachtelijke producenten.

In 2008 debuteerde ze met haar boek ‘Altijd Feest’ (Terra Lannoo), waarin ze haar feestideeën en recepten van de ‘storydinners’ deelt die zij vanuit haar feestbedrijf ‘Villa Pippi’ heeft ontwikkeld. Voor haar tweede boek ‘het geheim van de chefs‘ (A.W. Bruna) schoof ze bij de twaalf beste Nederlandse Michelinsterren chefs aan tafel om hun passie en belevingswereld aan de buitenwereld bekend te maken. Voor Koken.blog.nl zal Denise haar kennis delen over recepten en culinaire wetenswaardigheden over chefkoks en ambachtelijke producenten.

Naast het schrijversvak werkt zij als freelance marketing en communicatiedeskundige vanuit haar bedrijf publiekszkn belevingscommunicatie. Zij ontwikkelt ideeën om musea, gemeenten en culturele instellingen toeristisch attractief te maken. Haar droom is mensen blijvend te inspireren door ze de goede dingen van het leven te laten ervaren. Dat kan zijn door verhalen te schrijven over etenswaardigheden en feestelijkheden. Of door verhalen te verlevendigen voor het publiek op locaties met een verborgen verhaal, zodat de verhalen zichtbaar worden en met alle zintuigen ervaren kunnen worden door het publiek.

Lees ook:Altijd feest – Denise Harskamp
Lees ook:Even voorstellen: Jasmijn Bus
Lees ook:Even voorstellen: Katja
Lees ook:Raapsteeltje en Kliekjeskookboek kookboeken van het jaar
Lees ook:wie zit er achter koken.blog?

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “even voorstellen: Denise Harskamp

 1. Eelco

  Hè Denise. Wat leuk dit van je te zien! Ik deel de passie

  Groet Eelco

    /   Reply  / 
 2. sytske scheltema

  Wat leuk en naar ik hoop inspirerend. Ik ga je volgen.
  Succes!

    /   Reply  / 
 3. Pauline

  Wat leuk om dit te lezen, ga je ook volgen en je recepten uitproberen! Succes!!
  Liefs Pauline

    /   Reply  / 
 4. Rene

  Ha Denise! Wat een mooi verhaal van de haas. Het las als een interessant bloederig proces dat je doormaakte! :-) Groeten en veel culinair plezier in 2013! Rene

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>