Hoera! Eindelijk ‘mag’ het: snoepen van het Sinterklaas snoepgoed. Hoewel de winkels al sinds eind augustus vol liggen met pepernoten, kruidnoten en ander strooigoed, heb ik geprobeerd me in te houden. Afgelopen week stond er heel verleidelijk een schaaltje snoepgoed voor mijn neus, en die verleiding heb ik niet kunnen weerstaan. Maar vanaf vandaag mag het dus echt.
En daarom heb ik de oudere recepten om zelf al het lekkers dat je rond 5 december maakt in het archief van koken.blog weer eens opgezocht.
Vorig jaar rond deze tijd gaf ik je het recept voor:
- speculaasbrokken
- borstplaat
- amandelstaaf, met kant-en-klaar spijs
- bisschopswijn
Geniet ze! Later deze week zullen er meer volgen! En dat zijn deze:
- taaitaai
- kruidnoten
- marsepein
Lees ook:Kruidnotenrecord verbroken
Lees ook:Maak van de noot een deugd
Lees ook:strooigoed-test
Lees ook:Nee! Dat zijn kruidnoten! (Ja! Nog steeds!)
Lees ook:Recept – Zonder pakjes en zakjes
Pingback: Recept Taaitaai | Koken
Pingback: Recept kruidnoten | Koken
Pingback: recept borstplaat | Koken
Pingback: recept amandelstaaf | Koken
Pingback: Recept marsepein | Koken
Pingback: recept speculaasbrokken | Koken
Pingback: Recept pepernoten | Koken
Pingback: Nee! Dat zijn kruidnoten! (Ja! Nog steeds!) | Koken
Pingback: Kies voor chocoladeletters van de groene sint | Koken