Recept Salade van spinazie met basilicum en parmezaanse kaas

Spinazie kan je op allerlei manieren bereiden, maar wist je dat je spinazie ook rauw als salade kunt eten? Meestal kan je in Nederland gewassen spinazie kopen, maar het kan geen kwaad om deze nog een keer zelf te wassen zodat je niet op zand hoeft te bijten. En dan droogslingeren zoals je met sla ook doet.
De smaakmakers in deze salade zijn de parmezaanse kaas. Het leukste is om deze in dunne plakjes te serveren. Haal daarvoor een kaasschaaf over de kaas of snijdt er met een groot mes dunne plakjes van.

Voeg eventueel nog wat stukjes zwarte olijven en reepjes zongedroogde tomaten (op olie) toe als je deze maaltijdsalade van zichzelf wat kaal vindt. Bekijk hier de lijst met ingrediënten en de bereidingswijze.

Met een stukje brood en een lekker smeerseltje erbij heb je snel een lekkere en volwaardige maaltijd op tafel staan.

Lees ook:Recept Salade van gegrilde Haloumi met kruidendressing
Lees ook:Recept Penne met zongedroogde tomaten
Lees ook:Recept Tagliatelle met courgettelinten
Lees ook:Recept Pesto van zongedroogde tomaten
Lees ook:Recept Tabouleh

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>