Restaurantweek voorjaar 2010

restaurantweekDe Restaurantweek is inmiddels niet meer weg te denken uit de culinaire agenda. Ieder voor- en najaar kan je bij verschillende restaurants voor 25 euro genieten van een driegangenmenu. Of een lunch van drie gangen voor 20 eur. De vorige editie trok 165.000 bezoekers, en voor het komende voorjaar zullen 250.000 mensen kunnen meedoen, aldus de organisator DiningCity.

Op basis van de beoordelingen van de bezoekers zijn er 1250 restaurants geselecteerd. Waaronder ook een kleine 40 met 1 of meer Michelinsterren. 

 Toegezegd hebben al Ron Blaauw, ‘t Brouwerskolkje, De Vrienden van Jacob, Niven, Soigné, Christophe, Las Palmas, en Het Arsenaal van Paul Fagel. De lijst met deelnemende restaurants die nu al bekend is, staat op de site van Restaurantweek.  

Ook voorinschrijven?
Ieder jaar wordt het geklaag steeds harder: op de dag van inschrijving zijn alle bijzondere (lees Michelinsterren-)restaurants al volgeboekt. Ook om 10.00 uur precies als de inschrijving geopend wordt. Dit komt doordat de inschrijving vooraf al geopend wordt voor sommige groepen. Wil je daar dit jaar ook bijhoren? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van DiningCity, dan krijg je op 2 februari het wachtwoord om je een dag eerder in te kunnen schrijven.

Lees ook:Eerder inschrijven Restaurantweek
Lees ook:Restaurantweek voorjaar 2011
Lees ook:Voorreserveren Restaurantweek 2010
Lees ook:Nu al inschrijven restaurantweek maart 2009
Lees ook:Vegetarische restaurantweek

1 Reacties // Reageer

One thought on “Restaurantweek voorjaar 2010

  1. smit

    ik ben nu al 30 minuten bezig om het menu van annemarie van deze week(herhaling) te pakken te krijgen, maar helaas dat wil niet lukken. alleen hele vervelende reclames die me geen fluit interesseren. ik zal nooit meer naar een recept op rtl 4 gaan zoeken. heel vervelend.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>